Jacquet kopen

Jacquet kopen

Wilt u er op uw best uitzien op uw trouwdag? Kies dan voor de kwaliteit van een jacquet van Huijer Evening dress in Den Haag. 


VANAF PRIJS
€ 1005,-  Maak afspraak

Nieuw jacquet kopen

Huijer Evening dress verkoopt jacquets van Wilvorst, een hoogstaand merk binnen de kostuumbranche. Het driedelige jacquet bestaat uit een zwarte jas, een grijs vest en een streeppantalon met 1 bandplooi. De jacquets zijn 100% goede kwaliteit wol. Prijs: €1005,-

Als bruidegom kunt u ervoor kiezen om, in plaats van een grijs vest, een ander kleur vest te dragen. U kunt bij ons terecht voor diverse vesten voor het jacquetkostuum.

Komt u ruim voor de dag bij ons langs zodat we voldoende tijd hebben om eventueel ontbrekende maten voor u te bestellen. Ook voor een tweedehands jacquet (onze zogenaamde occasions) geldt: kom tijdig informeren.Kleine en grote maten
Bij Huijer Evening dress hebben we jacquets in diverse confectiematen (korte, normale en lengtematen). De collectie jacquets begint bij maat 44 en eindigt bij maat 64. Heren met een kleine of grote maat kunnen goed bij ons slagen voor een jacquet.

 

Wanneer draagt men een jacquet

Een jacquet draagt u overdag, bijvoorbeeld bij een bruiloft, bij officiële ontvangsten of bij een traditionele begrafenis. Het jacquet is tevens de juiste gelegenheidskleding voor ambassadeurs die hun geloofsbrieven gaan overhandigen aan de Koning.


Bezoek onze winkel in het centrum van Den Haag! U wordt persoonlijk geholpen en onder het genot van een kopje koffie koopt u een mooi jacquet.


Wilt u een jacquet huren? Neem een kijkje op de jacquet verhuur pagina.

  Jacquet dragen 

 

 Afspraak maken

Bijpassende accessoires

Een hemd voor een jacquet Hoge hoed en handschoenenEen grijze jacquet stropdas Een blauwe jacquet stropdas