Rokkostuum kopen

Compleet rokkostuum kopen

Bij Huijer Evening dress in Den Haag kunt u terecht voor een compleet rokkostuum. Dit kostuum is de meest formele avondkleding voor de man en wordt op een uitnodiging vaak aangeduid als ‘white tie’. 

VANAF PRIJS
€ 264,-  Maak een pasafspraak

Nieuw rokkostuum kopen

Als u op zoek bent naar een rokkostuum van zeer goede kwaliteit, raden we aan om het rokkostuum van Wilvorst te passen. Dit kostuum is gemaakt van een dunne lichte kwaliteit van 100% wol. Het tweedelige kostuum kost €798.- .U kunt bij de rokjas en de rokpantalon eventueel een zwart vest dragen (zoals gebruikelijk in de vrijmetselarij).

Een compleet rokkostuum bestaat uit:

  • - Een elegante zwarte jas met zwarte zijden revers en lange achterpanden
  • - Een zwarte pantalon met een satijnen bies
  • - Het rokwit, bestaande uit een speciaal gesteven wit overhemd, een wit piqué vest en strik. In het overhemd draagt u manchetknopen en geen horloge.
  • - Sierlijke lakschoenen zijn gewenst, evenals zwarte sokken.

Aanbieding rokkostuum

Bij Huijer Evening dress heeft u ook de keuze uit een zeer voordelig rokkostuum met onze speciale aanbieding. Dit tweedelige kostuum kost €264,- en voor slechts €135,- is het rokkostuum compleet met rokwit inclusief de frontknopen. Het rokwit (overhemd, vest en strik) is van uitstekende kwaliteit Zwitserse katoen gemaakt. U kunt bij ons ook terecht voor een witte piqué zelfstrikker voor bij het rokkostuum en frontknopen voor het rokvest.

 

 

Wanneer draagt men een rokkostuum

Zodra ‘white tie’ of  ‘cravate  blanche’ op uw uitnodiging staat, wordt u in rokkostuum verwacht. Het rokkostuum draagt u in de avond, bijvoorbeeld bij een galabal of een galadiner en overdag bij universitaire promoties. Het complete kostuum kunt u bij ons kopen en huren. Wordt u in tegenstelling tot alle online verkoop liever persoonlijk geholpen onder het genot van een kopje koffie? Bezoek onze winkel in het centrum van Den Haag!


Wilt u een rokkostuum huren? Neem een kijkje op de rokkostuum verhuur pagina.

  Rokkostuum kopen 

 

 Afspraak maken

Bijpassende accessoires

Een rokkostuum met bretels Een hemd voor een rokkostuumEen strik voor een rokkostuum Schoenen voor bij een rokkostuum