Veel van onze klanten geven de voorkeur aan huren boven kopen. Het kan voordeliger zijn of maten kunnen veranderen. Hieronder vermelden wij hoe wij u hierbij kunnen helpen.

In onze winkel

De beste pasvorm is gegarandeerd als u ruim (liefst enkele weken) voor de speciale gelegenheid bij ons langskomt om uw kleding te reserveren. U wordt wellicht sneller geholpen als u hiervoor van te voren een afspraak maakt.

Telefonisch

Zeker als u al een keer eerder hebt gehuurd, kunt u uw huurbestelling ook telefonisch doen.

On-line

Via ons on-line reserveringssysteem helpen wij u de juiste maten vast te stellen en daarmee uw kleding te reserveren. Gebruikt u daarvoor dit formulier: maten doorgeven. Zijn uw maten bij ons al bekend dan kunt u on-line ook nabestellen (gebruik dan dit formulier).

Bij het reseveren vragen we van u de huurbetaling en bij afhalen een borgbetaling. De borg voor een kostuum bedraagt €100.

  Wilt u kleding kopen of huren, dan adviseren wij u enkele weken vóór uw evenement op afspraak langs te komen om te passen.

U kunt hiervoor zelf een afspraak inplannen. Heeft u kleding op korte termijn nodig, neemt u dan telefonisch contact met ons op. 

 Klik hier om een afspraak in te plannen!  

 

Wij hebben vacatures voor een medewerker voor parttime en fulltime dienstverband. Info via mariekegreve@eveningdress.nl

 

 

       

 

                

 

 
Kennis & Vakmanschap

Huijer Evening dress bestaat sinds 1948 en heeft een reputatie opgebouwd in kennis & expertise op het gebied van stijlvolle gelegenheidskleding.

 

 
Kwaliteit & Service

Huijer Evening dress biedt uitsluitend merken aan van hoge kwaliteit. Alle kleding wordt op maat gemaakt door onze vakkundige kleermaker.

 

 
Aanbod & Keuze

Huijer Evening dress heeft een ruim assortiment kleding voor dames en heren, in zeer kleine tot zeer grote maten.