Veel van onze klanten geven de voorkeur aan huren boven kopen. Het kan voordeliger zijn of maten kunnen veranderen. Hieronder vermelden wij hoe wij u hierbij kunnen helpen.

In onze winkel

De beste pasvorm is gegarandeerd als u ruim (liefst enkele weken) voor de speciale gelegenheid bij ons langskomt om uw kleding te reserveren. U wordt wellicht sneller geholpen als u hiervoor van te voren een afspraak maakt.

Telefonisch

Zeker als u al een keer eerder hebt gehuurd, kunt u uw huurbestelling ook telefonisch doen.

On-line

Via ons on-line reserveringssysteem helpen wij u de juiste maten vast te stellen en daarmee uw kleding te reserveren. Gebruikt u daarvoor dit formulier: maten doorgeven. Zijn uw maten bij ons al bekend dan kunt u on-line ook nabestellen (gebruik dan dit formulier).

Bij het reseveren vragen we van u de huurbetaling en bij afhalen een borgbetaling. De borg voor een kostuum bedraagt €100 en voor een japon de dagwaarde.

  U kunt op afspraak weer in onze winkel terecht. Met de link onderaan de pagina kunt u zelf uw afspraak inplannen.

Kom bij voorkeur alleen en draag een mondkapje.

Verkoop via de website is 24 uur per dag mogelijk. 

Niet al onze artikelen staan in de webshop. Vindt u uw product niet, belt u ons dan, onze medewerkers staan voor u klaar.

Het is ook mogelijk om te huren via het matenformulier op onze website (reserveren: nieuwe klant of terugkerende klant).

Wij nemen dan contact met u op voor het afhalen van uw reservering. 

Voor informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op 070-3462022.

 

 Klik hier om uw afspraak in te plannen! 

 

 

 

 

 

 

 
Kennis & Vakmanschap

Huijer Evening dress bestaat sinds 1948 en heeft een reputatie opgebouwd in kennis & expertise op het gebied van stijlvolle gelegenheidskleding.

 

 
Kwaliteit & Service

Huijer Evening dress biedt uitsluitend merken aan van hoge kwaliteit. Alle kleding wordt op maat gemaakt door onze vakkundige kleermaker.

 

 
Aanbod & Keuze

Huijer Evening dress heeft een ruim assortiment kleding voor mannen, vrouwen en kinderen in zeer kleine tot zeer grote maten.